Segon concurs de fotografia per donar visibilitat al procés de dol a Mollerussa

El Servei de suport al dol de Ponent organitza aquest concurs amb tres categories: dol general, dol gestacional i Instagram

L’associació Servei de suport al dol de Ponent, entitat gestora del servei de suport al dol de l’Ajuntament de Mollerussa, organitza el concurs de fotografia Buits Plens amb l’objectiu de donar visibilitat als processos de dol i la diversitat d’afrontaments de les persones que han tingut la pèrdua de persones estimades. D’aquesta manera es convida a transmetre mitjançant les fotografies l’impacte que produeix en les persones una situació de dol i com l’absència de la persona estimada està present en tot moment.

El veredicte es donarà a conèixer el dia 12 de juliol i es farà una selecció de les millors imatges presentades perquè formin part d’una exposició itinerant que vol oferir al públic eines per a la reflexió i la normalització d’aquests processos vitals.

Les fotografies presentades podran participar en tres categories com són la general i la que vol aprofundir sobre el dol gestacional, derivat de la pèrdua del nadó abans o poc després de néixer. La tercera categoria, s’adreça especialment al públic més jove a través de la participació a Instagram. Pel que fa al reconeixement, s’estableixen diferents premis que consistiran en vals per consumir a les botigues i restaurants de la nostra ciutat. Així mateix, totes les persones que hi participin, que han de ser major de 18 anys o menors amb autorització del pare, mare o tutor legal, entraran en el sorteig de diferents regals aportats per les empreses i els projectes
col·laboradors.

El termini per presentar les fotografies comença el dissabte 10 de juny i acaba el pròxim 30 del mateix mes. Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies per categoria que hauran d’anar acompanyades d’un text d’un màxim de 50 paraules. Les fotografies participants, que s’han de presentar en format JPG amb un pes màxim de 6MB, s’hauran d’enviar via correu electrònic a secretaria@suportaldol.org o a través d’Instagram, sempre amb un perfil obert perquè la imatge pugui ser vista i compartida. Cal etiquetar la foto amb #fotobuitsplens2023.

Pel que fa al jurat, estarà format per diferents representants dels Consells de Participació de la ciutat així com persones relacionades amb el món de la fotografia . A més de la qualitat tècnica i creativa, es valoraran les obres que aconsegueixin projectar una reflexió sobre l’àmbit temàtic del certamen. Hi haurà un premi per cada categoria, aportats per l’associació Mollerussa Comercial i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa.

Les bases del concurs es poden consultar a www.suportaldol.org/basesconcurs/

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.