Segon dia de la Fira de Sant Josep passat per aigua

Arribem a l’equador de la Fira de Sant Josep amb pluja, però es segueixen tenint molt bones expectatives no només pels 280 expositors d’aquest any que hi participen, sinó també pel conjunt de jornades i activitats paral·leles que s’hi estan duent a terme.

El recinte firal assoleix els 20.700 metres quadrats, uns 1.000 metres més que en les edicions anteriors, dividit en espais diferenciats amb 130 expositors al Recinte Exterior, 127 als Pavellons Firals i 23 al 38è Saló de l’Automòbil. Aquest últim presenta novetats i és que ofereix una oferta més completa amb noves firmes  de caravanes i motocicletes.

Tot i que enguany no hi ha Saló del Tractor degut al seu caràcter biennal per decisió dels expositors que l’integren, un expositor inscrit n’ha posat una vintena a la seva parcel·la contractada al Recinte Exterior.

L’alcalde Marc Solsona ha destacat que la pluja no serà un factor negatiu per l’afluència de visitants i que s’equilibrarà amb la resta de dies que dura la fira.

En el marc de la Fira de Sant Josep es convoca un any més al Premi de la Maquinària Agrícola, Ramadera i Instal·lacions Agroindustrials. El certamen acull també el Concurs de Disseny i Estètica de la Fira de Sant Josep que reconeix els millors estands i parcel·les de la fira. El Sopar de l’Expositor, que es celebra aquest dissabte a la nit, acollirà el lliurament dels premis a les empreses guanyadores de les dues convocatòries.

La Fira té l’objectiu d’igualar els 180.000 visitants i els 284 vehicles venuts l’any passat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.