Segon lloc provisional per a Mònica Gimeno, del CPA Mollerussa Pla d’Urgell als World Roller Games 2017 de Nanjing a China

gimenoLa patinadora del CPA Molleussa Pla d’Urgell, Mònica Gimeno, ha aconseguit el segon millor lloc provisional en el programa curt de patinatge artístic a la categoria junior femení als World Roller Games de Nanjing a China, a expenses del programa llarg que es celebrarà el proper divendres.

La selecció espanyola ha comptat amb la representació de vuit atletes, entre ells: Mònica Gimeno, Carla Escrich, Noemí Isla, Sergio Canales, Pere Marsinyach i Llorenç Álvarez, a la categoria sènior, i Nadia Iglesias i Cristina García, a la categoria junior.

Per la seva part, Pere Marsinyach ha quedat en tercera posició provisional que se la jugarà el divendres en el seu disc llarg. Carla Escrich ha quedat sisena i Noemí Isla setena. Llorenç Álvarez i Sergio Canales s’ha posicionat en els llocs vuité i onzé respectivament.

A la categoria junior, Nadia Iglesias, l’actual campiona d’Europa, s’ha quedat en cinquena posició i disputarà el seu programa llarg dimecres a la tarda, mentre que Cristina García, que debutava en competició internacional, ho ha fet en la catorzena posició i competirà el dijous pel seu programa llarg.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.