Segueixen les obres de renovació del clavegueram de la plaça de l’Estació un cop acabades al carrer d’Urgell

L’actuació inclou renovar i ampliar la canonada per millorar l’eficiència, està pressupostada en 89.910€ i és finançada al 70% pel PUOSC

L’Ajuntament de Mollerussa segueix aquesta setmana, a través de l’empresa adjudicatària Romà Infraestructures i Serveis SAU, les obres d’arranjament del sanejament de la plaça de l’Estació i del carrer Comerç, un cop finalitzades les del carrer Urgell que van començar a finals de juny. Per això, avui i demà hi haurà regulació del trànsit i de l’aparcament a la plaça de l’Estació i durant tota la setmana vinent seguirà tallat el carrer Comerç mentre es duen a terme els treballs en aquesta via.

L’obra té un termini d’execució de 2 mesos i està pressupostada en 89.910 euros, dels quals el 70% estan finançats per la línia de subvencions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per al període 2020-2024. Les obres consisteixen en la substitució de la canonada existent per una de nova de doble capa i de 500mm de diàmetre així com la construcció de nous pous de registre, la connexió de les escomeses domiciliaries i la col·locació de nous embornals, tot amb l’objectiu de millorar l’eficiència i el funcionament de la xarxa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.