S’eleven a 7 els morts i a 24 els infectats confirmats a Mollerussa

aniversari

Foto: Aj. Mollerussa / En dos dies s’ha felicitat l’aniversari de vuit infants durant el confinament

La reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció de Mollerussa ha lamentat aquest divendres que la xifra de defuncions per coronavirus a la ciutat s’ha elevat a 7 persones. Paral·lelament, els casos positius diagnosticats també han augmentat i són 24, dels quals 12 són ingressos hospitalaris. L’Ajuntament de Mollerussa insisteix en la necessitat, ara que arriba el cap de setmana, d’extremar les mesures de confinament i només sortir en els casos que sigui necessari amb l’objectiu d’evitar la situació que va registrar el cap de setmana passat quan la Policia Local va haver d’aixecar 9 actes per infringir el confinament. En aquest sentit, en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil convocada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, s’ha constatat que des de dimecres només s’ha hagut d’aixecar una acta,  sent en total 75 les denúncies fetes des que es va activar el Pla de Protecció Civil de Mollerussa.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), val a dir que ha rebut ja 249 trucades, que han derivat en 164 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 193 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats i es manté un contacte permanent amb les tres residències de persones vulnerables que hi ha a la ciutat i on no s’ha detectat cap cas de coronavirus.

També es manté actiu des d’aquest programa el servei d’àpats a domicili, que es va començar a prestar aquest dimarts i que ja ha tingut 8 usuaris, així com el que es fa en col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent per acompanyar aquelles persones que necessitin tenir assistència telefònica per afrontar amb més eines la situació personal. En aquest sentit, de moment tres persones han sol·licitat aquest servei. Pel que fa a la iniciativa de felicitar els aniversaris, en dos dies s’ha felicitat 8 infants que així ho han demanat a través de www.mollerussa.cat


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.