Selva Nua, Renaldo & Clara i Escorça a la primera edició del Festival Saó de música de Bellvís

Cesk Freixas i Meritxell Neddermann complementaran el festival que se celebrarà del 2 de març al 20 d’abril al Casal Cultural Sebastià Serrano

El president de la Diputació de Lleida i regidor de Cultura de Bellvís, Joan Talarn, acompanyat de l’alcaldessa de Bellvís, Sílvia Escalé Farrera, han presentat aquest dimarts la primera edició del Festival Saó de música de Bellvís que se celebrarà, en aquest municipi, entre els dies 2 de març i 20 d’abril

El festival combina les actuacions de destacats artistes i grups del panorama musical català, però especialment lleidatà, amb tres de les cinc actuacions amb presència de grups de les comarques de Ponent.

Així, el programa s’iniciarà el dia 2 de març, amb el concert dels lleidatans, Selva Nua; seguirà el 16 de març amb la presència a l’escenari de Cesk Freixas, que ha anunciat la seva retirada a finals d’aquest any, i que deixarà pas, el dia 6 d’abril, a Meritxel Nedermann. Els lleidatans Renaldo & Clara actuaran el dia 13 d’abril, i clourà el festival, el grup acústic, Escorça -amb un dels components de Bellvís- el dia 20 d’abril.

Joan Talarn, ha destacat que Bellvís té l’espai idoni per fer aquest tipus d’esdeveniments amb el Casal Cultural Sebastià Serrano, que té una capacitat per a 250 persones. A més ha afegit que ocupa un espai en el calendari que no és habitual en els festivals. “És un festival de petit format, on volem que la música sigui el centre, però també tenim la idea que, després de les actuacions, hi hagi un moment de distensió on es pugui parlar amb els artistes”.

Per la seva banda, Sílvia Escalé, ha assenyalat que “per nosaltres era molt important que, durant aquests quatre anys de legislatura la cultura tingués un pes significatiu a Bellvís, i una de les iniciatives que volíem promocionar amb el nostre lema ‘poble viu’, era aquest festival de música amb artistes locals, de les Terres de Lleida, i artistes amb renom”. Les entrades ja estan a la venda, tant a l’Ajuntament de Bellvís com a la Biblioteca. L’abonament als cinc concerts costarà 40 €. Les entrades individuals per concerts s’habilitaran més endavant en funció del ritme de venda d’abonaments.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.