Serret destaca la importància del cooperativisme agrari des d’un punt de vista econòmic i social

Les actuacions dels gegants d’Ivars d’Urgell i de la batucada de La Fuliola han servit per iniciar la cloenda de l’any del centenari de la Cooperativa d’Ivars. La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, ha presidit l’acte i durant el seu discurs ha destacat la importància que té el cooperativisme agrari tant des del punt de vista del desenvolupament econòmic de les pròpies explotacions com també per la seva funció social de cara als municipis on estan instal·lades. També ha animat a donar més valor al producte de les cooperatives, incidint en el factor proximitat.

La cooperativa posarà en marxa en un termini màxim de 3 mesos un nou edifici on es duran a terme els controls de qualitat i la recerca per buscar l’eficiència. A més, també hi ha la intenció de signar un conveni amb l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell per poder tirar endavant un centre de serveis cooperatius, que donaria servei a la gent gran de la localitat.

La commemoració del centenari ha continuat amb la formació d’un mosaic participatiu on s’ha pogut veure el logotip dels 100 anys. Posteriorment, la colla castellera de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona ha aixecat un pilar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.