Servei a Mollerussa per felicitar l’aniversari a infants i gent gran que viu sola

Aniversari_Coronavirus_AjudeMollerussa (2)

  • Està pensat per menors de 12 anys i persones que viuen soles, que ho hauran de sol·licitar a través d’un formulari a www.mollerussa.cat

L’Ajuntament de Mollerussa posa avui en funcionament un nou servei, en aquest cas, amb l’objectiu de fer més passadores les mesures de confinament per frenar el coronavirus tant per a infants menors de 12 anys com per a persones grans que viuen soles. Es tracta de felicitar-los l’aniversari i es fa des de la Policia Local i en col·laboració amb la Creu Roja Pla d’Urgell i Protecció Civil, sota la coordinació de l’Ajude(M)ollerussa.

Les persones que així ho vulguin hauran d’omplir un formulari que trobaran a la web municipal www.mollerussa.cat  dins l’apartat específic obert per donar informació relativa a la situació d’emergència per frenar el coronavirus. Les sol·licituds s’hauran de fer fins a les 15 hores del dia abans en què es demani el servei.

Per fer-ho possible, s’ha buscat la col·laboració de la Creu Roja Pla d’Urgell que serà qui principalment es desplaçarà als domicilis que així ho vulguin amb un vehicle amb els senyals acústics i lluminosos activats i acompanyats, sempre que les necessitats del servei ho facin possible, d’un cotxe de la Policia Local i d’un de Protecció Civil.

ban ratolinet

D’altra banda, des de l’Ajuntament també s’ha publicat un ban per tal de donar a conèixer als infants de les cases el següent missatge:

“Donat el comportament tan valent i exemplar que estan tenint les nenes i els nens de la nostra ciutat, lluitant tots junts contra el “Coronavirus” quedant-se a casa sense sortir. I després de diverses  videotrucades mantingudes amb el RATOLÍ PEREZ i la FADA DE LES DENTS,

AQUESTA ALCALDIA AUTORITZA: 

  • El desplaçament del RATOLÍ PÉREZ i la FADA DE LES DENTS a la nostra ciutat, perquè pugui continuar amb la seva feina, ja que aquesta, està catalogada com a ESSENCIAL.
  • Poder entrar a les nits a la casa de totes les nenes i els nens que els hi hagi caigut una dent de llet, utilitzant totes les mesures de seguretat:
  • Rentar-se les mans abans d’entrar a cada casa.
  • Utilitzar guants i mascareta.
  • Tornar-se a rentar les mans en marxar de la casa.
  • Deixar-nos un polset de màgia al cel de la nostra ciutat per donar-nos forces per continuar lluitant tots plegats contra el “Coronavirus”.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.