Sessió específica pels comerciants sobre la consulta popular de la reforma del centre de Mollerussa

Més de mig centenar de comerciants i titulars d’altres activitats econòmiques del centre de Mollerussa han assistit a una xerrada sobre la consulta que decidirà els criteris a seguir per a reformar aquesta zona de la ciutat. L’alcalde, Marc Solsona, els ha explicat les claus d’aquest mecanisme de participació ciutadana i la importància de la votació per definir com ha de ser els carrers i places on tenen el seu negoci en un futur.

L’afectació que puguin generar les obres a les botigues, la distribució de l’aparcament i el cost de les actuacions han estat algunes de les qüestions que s’han plantejat a la trobada. En aquest sentit, s’ha explicat que la seixantena de places de zona blava de la plaça Manuel Bertrand es compensaran amb una zona d’aparcament situada a dos minuts caminant del centre i que també s’estudiarà si en alguns carrers adjacents cal reconvertir-les en places d’alta rotació de vehicles.

Els tres projectes finalistes del concurs d’idees s’explicaran àmpliament aquest divendres en dos sessions programades, a les 8 i 9 del vespre, on els seus responsables les explicaran a la ciutadania des del Teatre L’Amistat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.