S’estrena la nova senyalització de l’Estany d’Ivars i Vila-sana

dav

  • Té un cost de 38.500 € i està finançat en un 50% pels fons FEDER mitjançant el projecte Ponent Actiu

La Diputació de Lleida, en col·laboració amb el Consorci de l’Estany, ha iniciat la col·locació de la nova senyalització d’orientació i interpretativa de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, amb un cost de 38.500 €, finançats en un 50% pels fons FEDER mitjançant el projecte Ponent Actiu. Aquesta instal·lació es fa coincidint amb la celebració del desè aniversari de l’ompliment de l’Estany.

La nova senyalització millorarà ostensiblement l’experiència del visitant, essent molt més visual, didàctica i explicativa. També, en alguns dels plafons més emblemàtics, incorpora textos en llenguatge ‘braille’ per tal de possibilitar el seguiment a les persones amb discapacitats visuals.

dav

L’objectiu de Ponent Actiu és que es pugui consolidar com a destinació turística aquesta localització a partir de la posada en valor del seu patrimoni natural i cultural, i mitjançant un model de gestió unificat, que permeti la creació de nous productes turístics sostenibles al territori.

D’aquesta manera, es promou la diversificació de l’oferta turística, es desenvolupa la innovació en la indústria turística, es milloren les competències professionals, es fomenta la prolongació de la temporada turística i es consolida la base de coneixements socioeconòmics del turisme.

D’altra banda, també es promou el turisme sostenible i de qualitat, amb la utilització responsable dels recursos naturals, la promoció, protecció i conservació del patrimoni natural i cultural; l’avaluació de l’impacte local, econòmic i social, així com la visibilització internacional i la celebració d’accions conjuntes.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.