Setena edició del cicle ‘Lletres i vins’ a la Biblioteca de Mollerussa a partir del 14 de febrer

Poesia, música tradicional, llibres i el vi dels quatre cellers del mollerussenc Tomas Cusiné omplen la setena edició del cicle ‘Lletres i vins’ que acolliran la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa i el Castell del Remei.

El cicle tindrà la biblioteca com a seu durant el mes de febrer, tanmateix, com a novetat d’enguany, l’acte de cloenda tindrà lloc al Castell del Remei el 31 de maig, en una jornada on s’espera que el públic conegui la història i patrimoni d’aquest espai a través de la literatura i el vi.

No obstant això, el cicle s’iniciarà el pròxim dijous dia 14 de febrer amb un tast de poemes acompanyat del vi Gotim Bru del Castell del Remei. Posteriorment, un concert de petit format a càrrec de Corrandes són corrandes, una sessió de contes per adults de Carles Alcoy complementaran una programació que també inclou una conferència de Lluïsa Pla sobre la família dels Girona.

Cal recordar que aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte Biblioteques amb DO (Denominació d’Origen), on 74 biblioteques públiques de Catalunya, entre elles també la Salvador Espriu de Linyola, apropen la cultura del vi a través dels cellers autòctons o del territori.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.