Sidamon es volca en la Cursa de les Tenalles

Va comptar amb 4 circuits: una cursa de 10 quilòmetres i una de 6, una caminada i una cursa infantil

Aquest dissabte 2 setembre es va disputar la Cursa de les Tenalles de Sidamon, una prova amb 4 circuits, les curses de 10 i 6 quilòmetres, la caminada i una cursa infantil. Uns 200 participants van gaudir d’una jornada on els temps va acompanyar, malgrat les previsions inicials.

El poble també es va volcar en la jornada i uns 100 voluntaris van poder fer possible la celebració de la prova. Els organitzadors valoraven “positivament la jornada, sobretot amb la participació del poble”, però afegien que “no hem arribat al volum de participació que ens havíem marcat, potser per les dates, o el mal temps”.

Les curses tenien 3 avituallaments, 1 de líquid i 2 de sòlids, i en arribar a meta els participants podien escollir entre un entrepà de llonganissa, o un entrepà vegà. El primer classificat en la cursa de 10 quilòmetres va ser Sergi Contreras, amb un temps de 40 minuts, i 35 segons, seguit d’Òscar Beneit i Alexandre Tassies. Pel que fa a la categoria femenina, la primera en creuar la linia de meta va ser Ariadna Jofre Magallón, amb un temps de 46 minuts i 45 segons, seguida d’Aïda Tugues Rius i Maite Ruestes Filella.

El primer classificat en la cursa de 6 quilòmetres va ser Jordi Camats Bernaus amb un temps de 24 minuts i 13 segons, seguit d’Ema Sebilan i Jose Pereira. En la categoria femenina, la primera en arribar va ser Mª Carme Altisent amb un temps de 30 minuts i 20 segons, seguida de Maria Tiscar Ramos i Carlota Niubó.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.