Sidamon estrena Biblioteca Municipal

Sidamon disposa de manera provisional d’un espai que funcionarà com a Biblioteca Municipal, ubicat a l’escola vella del municipi. El proper divendres, durant la Festa Major presentaran la biblioteca que va néixer fruit de la iniciativa de diversos veïns i veïnes de Sidamon.

Aquest grup de persones va fer una petició a tota la població per tal de recollir llibres als quals ja no se’ls donés cap ús de manera que servissin per poder gestionar la Biblioteca. Ara mateix aquest equipament cultural ja compta amb prop de 800 exemplars classificats en diversos grups de literatura per a infants i adults.

L’espai funcionarà com un servei d’autogestió on cadascú serà el responsable de recollir i retornar els llibres que vulgui anotant-ho al registre de préstec. El fet que s’ubiqui a les escoles velles, que són un espai polivalent que utilitzen diferents grups i entitats del municipi de manera setmanal, permetrà que es pugui aprofitar aquestes franges horàries per acudir a la Biblioteca.

Cal recordar que el principal objectiu de l’actual equip de govern en aquesta legislatura és la construcció d’un Centre de Serveis situat al costat del consultori mèdic, lloc on es traslladarà la Biblioteca Municipal un cop aquesta instal·lació es faci realitat.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.