Sidamon reclama al subdelegat del Govern a Lleida la millora del vial de sortida de l’A-2

20190226 Subdelegat amb alcaldessa de Sidamon, Maria Dolors Tella

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha continuat avui amb la ronda de visites als municipis de la província de Lleida per conèixer de primera mà les necessitats dels ajuntaments i poder treballar conjuntament per poder resoldre-les. Crespín s’ha desplaçat avui a la comarca del Pla d’Urgell on ha mantingut reunions de treball amb l’alcalde de Barbens, José Luis Plaza, i amb l’alcaldessa de Sidamon, Maria Dolors Tella.

L’alcaldessa de Sidamon i directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Maria Dolors Tella, ha reclamat a Crespín la millora del vial de sortida de l’A-2 que connecta amb la carretera N-II, així com la millora de l’entorn de la rotonda situada en aquest vial ja que l’important volum de trànsit, sobre tot de vehicles pesats, que registra aquest vial ha malmès el ferm. L’alcaldessa també ha traslladat al subdelegat del Govern la preocupació pel descens de població a Sidamon, malgrat haver guanyat habitants en els darrers anys.

En aquest sentit, José Crespín s’ha compromès a traslladat al Ministeri de Foment la petició de millora d’aquest vial i ha explicat a l’alcaldessa que el Govern de l’Estat està treballant des del juliol passat en la elaboració de l’Estratègia Nacional davant el Repte Demogràfic amb l’objectiu d’establir mesures i actuacions que facin front al repte del despoblament en el territori rural que afecta a municipis petits.
20190226 Subdelegat amb alcalde de Barbens, José Luis Plaza

Per altra banda, a Barbens, el subdelegat del Govern ha estat rebut per l’alcalde José Luis Plaza amb qui han tractat diversos temes d’actualitat i s’han emplaçat a mantenir obert el diàleg entre totes dues administracions per poder avançar en aquelles qüestions competents a l’Administració General de l’Estat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.