S’implementa el botó de SOS per als comerços de Mollerussa

L’Ajuntament i la Policia Local de Mollerussa han començat aquest dimarts la implementació d’una aplicació mòbil entre els comerços locals perquè aquests puguin demanar auxili de manera ràpida en situacions d’emergència, com un robatori o una agressió. L’aplicatiu incorpora un botó virtual de color vermell que els comerciants només han de prémer i, de forma instantània, envia un senyal d’emergència a la central del cos policial o al telèfon mòbil de la patrulla, indicant la ubicació de la persona que sol·licita l’ajuda.

L’eina tecnològica s’integra en el programa de gestió policial DragAlert, que recollirà les dades dels usuaris del servei i les ubicacions dels comerços per tal d’agilitzar el desplaçament de la Policia Local fins a l’indret on se sol·liciti la seva ajuda. En aquest sentit, la iniciativa ha estat molt ben valorada pels comerciants que ja han començat a instal·lar-la.

Mollerussa és el primer municipi lleidatà que implementa aquesta eina i se suma a la quarantena de poblacions d’arreu de Catalunya que ja la utilitzen.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.