S’incrementa un 7% la recollida selectiva a la comarca del Pla d’Urgell durant els mesos de març i abril

recipients de recollida per fraccions

La recollida selectiva de residus a la comarca del Pla d’Urgell durant el passat mes de març i abril (període que coincideix amb la vigència del confinament de la població) s’ha incrementat en un 7% respecte al mateix període de l’any anterior.

Segons dades del servei de Medi Ambient, el residu que més ha augmentat ha estat el paper en un 12,73%, seguit dels envasos, en un 11,43%. La fracció vidre ho ha fet en un 4,78% i la d’orgànica, en un 3%. Així mateix, el rebuig destinat a l’abocador comarcal s’ha reduït un 0,93%.

Aquestes dades coincideixen també amb un increment destacat en el nombre de peticions d’usuaris per al servei de recollida de residus voluminosos, que es va reiniciar a meitats d’abril. L’increment de la demanda ha comportat l’ampliació de les jornades de treball d’aquest servei.

Des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell es recorda a tota la població que no es poden deixar residus voluminosos al costat dels contenidors i que s’han de gestionar a través del servei específic. Les persones interessades poden o bé trucar al seu ajuntament perquè es faci la recollida a domicili o bé, dur directament els objectes voluminosos a les deixalleries, que des de fa dies han reprès l’horari d’atenció habitual.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.