Solidaritat total a Mollerussa amb La Marató

Matinal d’activitats aquest diumenge amb la col·laboració d’una trentena d’entitats, clubs esportius, centres escolars, comerços i particulars

El Pavelló del 125è aniversari de Mollerussa serà l’escenari aquest diumenge de la matinal d’activitats per recaptar fons a favor de La Marató, que enguany se centra en la salut cardiovascular. Hi col·laboraren una trentena d’entitats, clubs esportius, centres escolars, comerços i particulars a títol personal del municipi amb la preparació de diferents actuacions i activitats a partir de les 10 del matí. Altres reclams seran un Scalextric a escala del Circuit de Montmeló a iniciativa de l’Escuderia Mollerussa o diferents activitats esportives.

La matinal de La Marató forma part de la programació prevista per les festes de Nadal a Mollerussa i que es complementa amb una trentena d’activitats més de la mà de diferents entitats del municipi en col·laboració de l’Ajuntament. Entre elles, la Cursa de l’Indiot tornarà a tenir protagonisme el dia de Sant Esteve d’enguany amb la seva 39a edició, de la mà de l’A.A Xafatolls. També hi haurà una nova edició de l’Aventura de Nadal, que estarà oberta des del dia 26 de desembre al 4 de gener. Un altre dels actes tradicionals que tindrà lloc durant el 24 de desembre serà la recollida de les cartes a SSMM Els Reis d’Orient per part dels patges Gregori i Isidori, que tindrà lloc al Teatre L’Amistat a partir de les onze del matí. La Cavalcada de Reis del dia 5 de gener serà un altre dels actes destacats que formen part de la programació de Nadal.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.