Solsona anuncia a Autotrac la voluntat d’instal·lar un punt de recàrrega de cotxes elèctrics al pàrquing de la piscina

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha estat l’encarregat d’inaugurar aquest divendres la 29a edició de la Fira Autotrac. Un certamen en el marc del qual l’alcalde de Mollerussa ha anunciat la petició d’una subvenció a aquest departament de la Generalitat per instal·lar un punt de recàrrega de vehicles elèctrics al pàrquing de la piscina municipal de la ciutat.

Per la seva banda, el conseller ha dit que aquesta ha de ser l’aposta del Govern en els propers anys i ha explicat la voluntat que Catalunya tingui un centre de recerca sobre el sector. Ja sobre la fira, ha dit que ha vist una evolució positiva tant de participació com d’expectatives respecte a edicions anteriors.

El vehicle més car que s’hi pot trobar a Autotrac té un valor de 50.000 euros i pel que fa al de l’espai ‘low cost’, ascendeix als 5.000. La gamma d’exposició supera les 400 unitats i també ha crescut la de maquinària agrícola, fins al punt de ser una de les millors edicions en superfície dels darrers anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.