Solvent victòria del CFJ Mollerussa davant la Unificación Llefià

Els del Pla van superar per 3 a 0 als badalonins amb dos gols de Genís i un d’Adri

Victòria per 3 a 0 del CFJ Mollerussa al Municipal davant la Unificación Llefià. Els de Jordi Cortés van firmar aquest diumenge una gran actuació que els permet seguir com a líders de la categoria.

Ja des de l’inici els mollerussencs van portar les regnes del partit, dominant el joc i gaudint de les millors ocasions, com una doble rematada d’Adri que per poc no va aconseguir veure porteria. Els locals no van parar d’intentar avançar-se en el marcador, i finalment al minut 32 Genís aprofitava un rebot per marcar el primer gol de la tarda.

A partir d’aquí els visitants van intentar reaccionar, obligant Pau Bosch a fer una estirada que evitava l’empat. No obstant això, els blanc-i-blaus no es van arronsar i poc després marcarien el segon, tot i que el col·legiat l’anul·lava per fora de joc.

Ja a la segona meitat els de Badalona van poder tornar a igualar el resultat, però primer Pau, amb una doble intervenció, i després la defensa sota pals, van aconseguir rebutjar el perill. La resposta dels locals no va trigar en arribar, i al minut 59 Genís va batre de cap a Eric, sumant el segon gol en el seu compte particular. Els visitants van seguir intentant posar emoció al partit, però serien de nou els del Pla d’Urgell qui veurien porteria, quan Adrián va marcar el 3 a 0 després d’una molt bona jugada de Jofre, sentenciant el marcador i segellant una gran victòria.

Amb aquest triomf els blanc-i-blaus continuen al capdavant de la classificació i ja es preparen pel derbi de diumenge vinent a Balaguer.

Informa: Gerard Díaz, Oriol Gordillo i Albert Vallverdú