Solvent victòria del CFJ Mollerussa davant un dur rival

Els de Jordi Cortés van vèncer per 3 a 0 contra la UE Rubí a una setmana de jugar el partit de Copa amb el Rayo

El CFJ Mollerussa va aconseguir una bona victòria el diumenge a la tarda al Camp municipal davant un rival dur i ben treballat com és la UE Rubí.

Un matx en que l’entrenador blanc-i-blau reconeix que tenien el cap força posat en l’enfrontament de Copa del Rei contra el Rayo Vallecano, i que els servia per provar coses de cara a diumenge.

Amb aquest plantejament l’equip local controlava el partit amb solidesa en defensa però poc clarivident quan s’apropava a l’àrea rival. Els del Pla només van trobar perill en un parell d’accions aïllades, i no va ser fins al minut 39 quan en una centrada de córner Roger Aleu va encertar la rematada de cap per situar l’1 a 0.

Després del descans els visitants van fer una passa endavant, i durant bona part del segon temps van ser els barcelonins qui marcaven el ritme del partit buscant un empat que no arribaria. I és que un dels responsables d’això va ser Adri Fernández, qui al minut 85 va treure a lluir la punteria per situar un sentenciant 2-0.

Ja amb el partit trencat, Jordi Ars va aprofitar un bona passada en profunditat per marcar el tercer i definitiu, i aconseguir així una victòria que per Jordi Cortés té molt valor tenint en compte el rival que tenien al davant.

Amb aquests tres punts el Mollerussa puja fins a la segona posició de la classificació, i el pròxim partit dels blanc-i-blaus serà aquest diumenge a les 12 h contra el Rayo Vallecano, ajornant el partit de lliga que s’havia de disputar contra el Sabadell.

Informa: Gerard Díaz Tribó