Somnis del Pla balla davant una delegació de refugiats sirians a Verdú

VERDU 01

Els prop de 130 refugiats, homes i dones, sirians van ser obsequiats i alhora gaudir de l’exhibició d’un galop i d’una sardana a càrrec de la Colla Somnis del Pla en la seva estada en la vila de Verdú. Un cop finalitzada l’exhibició, van ballar tots plegats una sardana desprès d’una breu introducció als punts curts i llargs de la dansa.

La trobada va tenir lloc en el Centre Cultural de la vila el dimecres 13 de juny a les 9 del vespre. Els refugiats, provinents de països europeus, principalment d’alemanya, participen en la ruta Camins d’Hospitalitat que arranca a Loiola, en el País Basc, i acaba a Manresa.

La ruta és una activitat oberta i comunitària que compta amb el suport del Servei Jesuïta als Refugiats de la Companyia de Jesús a Catalunya.

La delegació siriana, la qual va fer estada a Verdú al ser el poble de naixement de Sant Pere Claver, jesuïta missioner, van ser obsequiats amb una visita a la vila, un àpat calent al vespre i amb un acte cultural al vespre. El dijous 14 de junys, la delegació va continuar el seu camí en direcció Manresa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.