Suspesa la 38a Cursa de l’Indiot de Mollerussa

Cursa Indiot àeria

  • La decisió de l’organització, a càrrec de l’Ajuntament i de l’Associació Atlètica Xafatolls, es pren davant les mesures previstes pel Procicat

Mollerussa no celebrarà enguany la Cursa de l’Indiot prevista com era tradició per al pròxim dia 26 de desembre. Els organitzadors del certamen, l’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls, han decidit suspendre la 38a edició de la prova arran de l’evolució de la pandèmia i complint amb les restriccions aprovades pel PROCICAT. Concretament, les corresponents al passat dia 19 de novembre en què s’establien els diversos trams de reobertura progressiva de les activitats i on les competicions esportives no estatals no es contemplaven fins a la fase 4 del Pla.

De fet, davant la situació incerta, l’organització ja no havia iniciat el procés d’inscripcions per a la cursa per la qual cosa no caldrà fer tràmits administratius pel retorn dels diners d’aquestes.

La Cursa de l’Indiot ha aplegat de mitjana uns 700 corredors en les darreres edicions. L’any passat, Xavier Badia i Núria Tilló, es van emportar a casa el gall dindi envasat al buit en ser els vencedors de la prova.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.