Suspesa temporalment l’activitat al refugi de trànsit d’animals de Mollerussa per obres de millora

El refugi de trànsit d’animals de Mollerussa suspendrà l’activitat temporalment per la reparació de la coberta i altres obres de millora a l’edifici, que s’ubica al costat de la via del tren. Així ho ha anunciat aquest dimarts al matí l’alcalde Marc Solsona, que ha afegit que mentre els treballs no estiguin enllestits, el consistori seguirà oferint el servei de recollida d’animals abandonats o perduts a la via pública amb la brigada municipal i en conveni amb protectores.

Solsona ha explicat que l’obra es du a terme en detectar-se deficiències en la coberta de l’edifici que s’havien de reparar per tirar endavant la licitació per concurs del servei. En concret, la reparació suposa desmuntar i substituir les plaques de fibrociment amb amiant amb les quals està construïda, un treball que hauran d’executar professionals acreditats. Per aquesta raó, i tenint en compte, que la nau està catalogada com a infraestructura ferroviària, els tràmits per poder enllestir les obres es poden allargar al voltant de 8 mesos.

L’alcalde ha lamentat l’aturada temporal del servei que des que es va posar en funcionament al setembre passat ha aconseguit rescatar 55 animals, dels quals 38 han pogut ser adoptats, entre gats i gossos. Així mateix també s’han fet 7 recuperacions d’animals perduts que han pogut tornar amb els seus propietaris i dues acollides.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.