Talls a l’A-2 i a les rotondes d’accés a Mollerussa i botigues i edificis públics tancats per fer visible l’aturada general

L’Autovia A-2, tallada en sentit Lleida a partir de dos quarts d’onze del matí, a l’altura de Fondarella. D’aquesta manera han volgut fer visible alguns ciutadans la convocatòria d’aturada general d’aquest dimarts. Una acció que també s’ha fet en altres trams de la via i que, en el cas d’aquest, ha continuat tres quarts d’hora més tard amb una marxa lenta de vehicles, procedents de Bell-lloc d’Urgell i Sidamon i en direcció a Barcelona. Mentre, pel carrer Ferrer i Busquets de Mollerussa han passat desenes de tractors que han anat fent aturades en alguns punts, com ara el de la rotonda que hi ha davant la planta de Llet El Castillo, on no hi havia activitat. La convocatòria també ha estat secundada per l’ajuntament de la capital.

La imatge d’aturada s’ha vist també al centre de la ciutat, on no hi havia comerços oberts. De fet, la pràctica totalitat dels adherits a Mollerussa Comercial van decidir que tancarien i algunes cadenes de supermercats ho han fet a mesura que han anat rebent la visita dels piquets informatius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.