Talls de trànsit dilluns i dimarts a Domènec Cardenal per obres de pavimentació i dimecres a la carretera de Miralcamp

El carrer Domènec Cardenal. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

El carrer Domènec Cardenal. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

 

Les obres de pavimentació que durà a terme els propers dies 6, 7 i 8 de novembre el departament de Carreteres de la Generalitat als carrers de Domènec Cardenal i el tram urbà de la carretera de Miralcamp obligaran a preveure restriccions en el transit rodat a les vies afectades, les quals registren un volum considerable de trànsit. En aquest sentit, les obres, que compten amb un pressupost de 50.000 euros amb l’IVA inclòs, es faran en tres trams per reduir les molèsties que es puguin ocasionar tant al veïnat com també als usuaris habituals de la via.

D’aquesta manera, dilluns dia 6 les obres afectaran el tram del carrer de Domènec Cardenal que va des de l’inici del mateix en la cruïlla amb el carrer de Ferrer i Busquets i fins a l’alçada del carrer de Crist Rei. Dimarts dia 7 es preveu dur a terme la pavimentació del tram que va des d’aquest punt i fins a la cruïlla amb l’avinguda del Canal, a l’alçada de la coneguda com a Rotonda del tractor, mentre que dimecres dia 8 es finalitzarà amb les tasques de pavimentació del tram urbà de la carretera de Miralcamp des d’aquesta rotonda i fins a la cruïlla amb la Ronda de Ponent. Val a mencionar també que en el primer tram es deixaran provisionalment unes quatre metres lineals de carrer sense asfaltar just al davant del carrer de l’Acadèmia a l’espera que es finalitzin les obres que s’han de fer per construir el col•lector per desaiguar la plaça de Manuel Bertrand.

Els treballs de pavimentació es duran a terme cada dia entre les 7 del matí i les 7 de la tarda, horari en què romandrà tallat al trànsit rodat al tram afectat en qüestió mentre que en els altres dos es podrà circular amb normalitat. Així mateix, els vehicles que hagin d’entrar o sortir dels respectius pàrquings ho hauran de fer respectant aquests horaris. Cal remarcar que les obres comportaran també la prohibició de l’estacionament en els trams afectats.

D’altra banda, està previst que durant la setmana entrant s’iniciïn també les obres de reforma dels carrers de la Ciutat de Lleida i de l’Onze de Setembre incloses en el Pla de Barris, que han estat adjudicades a l’empresa Serboniu S.L per un import de 246.755 euros i amb tres mesos de termini d’execució. Els treballs començarien pel primer dels carrers i es farien en dues fases per minimitzar les molèsties tant al veïnat com també als usuaris.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.