Tancats centres educatius i equipaments municipals a Mollerussa per prevenció del coronavirus

Des d’avui i almenys fins al dia 27 de març les classes a tots els centres educatius del Pla d’Urgell estan suspeses. És una de les mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus que ha establert el Govern de Catalunya, que també implica la suspensió dels serveis de transport i menjador escolar a la comarca. A la capital, Mollerussa, tot plegat afecta a uns 3.000 alumnes entre infantil, primària i secundària segons dades de l’Oficina Municipal d’Escolarització. Cal sumar-hi també les activitats extraescolars.

D’altra banda, l’ajuntament de Mollerussa estudia si manté el veto anunciat a les dues pròximes edicions del mercat setmanal de dimecres o l’aixeca, després que el Govern hagi demanat via decret avui al matí que es garanteixi la venda de productes als mercats a l’aire lliure, mentre no hi hagi una indicació expressa que digui el contrari. El consistori també ha obert un canal de Telegram (https://t.me/ajmollerussa) per informar a la ciutadania, a qui recomana evitar contactes fora del nucli i amb instal·lacions públiques i té suspesa l’activitat durant almenys 15 dies en tots els equipaments públics municipals.

Així mateix, el consistori ha demanat a la ciutadania que en la mesura del possible faci els tràmits administratius via telemàtica. D’altra banda, el Consell Comarcal del Pla només manté serveis telemàtics i d’urgència i els repartiments del Centre de Distribució d’Aliments incrementant la seguretat.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.