Tasques per repavimentar i adequar el pàrquing del carrer Comerç que comptarà amb 23 places senyalitzades

El consistori repara també el paviment d’un tram del camí d’Arbeca i construeix un pas elevat a l’alçada del carrer de Lluís Millet per millorar la seguretat

L’Ajuntament de Mollerussa està duent a terme aquesta setmana les obres d’adequació de la zona d’aparcament del carrer Comerç cantonada amb el carrer de Sant Isidori amb l’objectiu de millorar-ne les condicions per al seu ús públic i senyalitzar adequadament les 23 places amb què compta, una d’elles reservada per a persones amb mobilitat reduïda. La previsió és que les obres, que tenen un pressupost de 16.886€ (IVA inclòs) i són executades per Roma Infraestructures i Serveis SAU, estiguin enllestides en una setmana. Aquesta actuació se suma a quatre més que també es faran pròximament un que sumen en total prop de 75.000€ del pressupost del 2022 destinat a la millora de la via pública i que encara no s’havien pogut executar, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

En aquest sentit, una acta de les actuacions que es durà a terme aquesta setmana són les obres de reparació del paviment d’un tram del camí d’Arbeca, en concret el comprès entre la cruïlla del carrer de Sant Antoni i el carrer de Tarragona. Les obres han estat adjudicades també a Romà Infraestructures i Serveis SAU per un import de 26. 280€ (IVA inclòs). També en aquest mateix carrer s’aprofitarà les actuacions per construir un nou ressalt reductor de velocitat a l’altura del carrer de Lluís Millet per millorar la seguretat en aquesta via. Aquesta actuació que també durà a terme la mateixa empresa està pressupostada en 3.873€.

Així mateix, també es durà a terme la reparació d’un tram de paviment a l’avinguda de Jaume I, concretament en el lateral sud de l’avinguda comprés entre la rotonda de la Ronda Ponent i l’avinguda d’Ermengol V. El pressupost destinat a aquesta actuació és de 12.804 euros (IVA inclòs) i també va ser adjudicada a la mateixa firma.

Pavimentació amb sauló del camí de la tercera séquia del canal per afavorir el passeig

D’altra banda, una altra de les actuacions previstes en els pròxims dies és també la pavimentació d’un tram del camí de la tercera séquia del Canal d’Urgell, en concret el va des de l’antic pas a nivell sense barreres del passeig La Salle fins a l’encontre amb el futur Vial Nord. Aquesta actuació la durà a terme l’empresa Simó Farnell, SL i està pressupostada en 14.031 (IVA inclòs). L’objectiu és fer el passeig més agradable en aquesta zona, que s’ha convertit també en una altra via verda del municipi.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.