‘Temps per tu’, el nou servei de canguratge infantil del Pla d’Urgell

El projecte busca ajudar a la conciliació de la vida laboral, familiar i personal a totes les persones interessades de la comarca

L’Àrea d’atenció a les persones del Consell comarcal del Pla d’Urgell va engegar a finals de juny el projecte Temps per tu, una iniciativa que ofereix canguratge puntual infantil a les famílies de la comarca que ho necessitin. Així, el Centre Obert la Banqueta de Mollerussa s’ha convertit per aquest estiu en un espai, cedit per l’Ajuntament de la capital, per a cures a infants el qual ajuda a la conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

La cooperativa de lleure Quàlia és l’encarregada d’organitzar el dia a dia de les activitats amb tres monitors professionals que dinamitzen la jornada a la desena d’infants amb què està comptant el servei a diari.

Aquest projecte està finançat pel Departament de Feminismes i Igualtat de la Generalitat de Catalunya en una iniciativa que busca atorgar diners als ens locals per a crear iniciatives que promoguin la conciliació familiar, la ocupació i un servei de cura de qualitat per als infants.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Nil Ortiz Baldomà

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.