Tercer concurs L’Espenta per ajudar a finançar projectes d’entitats de Mollerussa

La tercera edició del concurs l’Espenta dona el seu tret de sortida amb l’objectiu habitual de finançar el projecte d’una entitat o col·lectiu de la ciutat de Mollerussa. Els participants podran presentar la seva candidatura fins el dia 28 de febrer, i el guanyador del concurs s’escollirà per votació popular entre els assistents a la 5a Calçotada Popular, que tindrà lloc el proper 31 de març. El Casal Popular l’Arreu, i l’Associació de Dones Albada són les promotores de la iniciativa, juntament amb el Jovent de Mollerussa, l’Orfeó Renaixença, la Colla dels 50 i +, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met.

La valoració de les candidatures anirà a càrrec d’un jurat format per cinc persones professionals vinculades a diferents àmbits del món associatiu i de la ciutadania, que escolliran les tres millors propostes perquè siguin sotmeses a la votació popular el mateix dia de la Calçotada. Entre els criteris d’elecció, hi ha el fet que els projectes siguin compartits i presentats conjuntament per diverses entitats així com també que les iniciatives suposin un benefici per Mollerussa i la seva ciutadania.

Cal afegir, que amb l’objectiu de facilitar i augmentar la participació d’enguany s’han simplificat les bases del concurs i s’ha ampliat el termini per rebre les propostes. La presentació de les propostes es pot fer a través d’un formulari web a www.casalarreu.cat/espenta.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.