Teresa Codony, Salvador Duran, i Ramon Monfà seran les persones distingides amb els Reconeixements Ànima d’Honor

Teresa Codony, Salvador Duran, Ramon Monfà, i l’associació Albada i el Grup Excursionista Serralada seran les persones i entitats reconegudes amb els Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol el pròxim 9 de novembre per la seva tasca social en l’àmbit més local.

Després que una comissió n’hagi valorat les candidatures presentades en un procés participatiu, aquests han estat els cinc noms escollits per rebre els reconeixements impulsats pel Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i l’Ajuntament de Mollerussa.

Pel que fa als premis individuals, en el cas de Teresa Codony s’ha volgut reconèixer la seva tasca educativa en diferents centres escolars de la ciutat durant més de 30 anys, i el seu treball altruista en el Casal per a la Gent Gran i en el Museu de Vestits de Paper. Pel que fa a Salvador Duran destaca la seva implicació en l’esport de la ciutat a través de diferents entitats com el Club Voleibol Femení, el Club Natació Mollerussa o el Club Futbol Joventut Mollerussa.

Per últim, la gala també premiarà la trajectòria del cineasta Ramon Monfà.

Pel que fa a les dues entitats, lAlbada serà reconeguda per la seva tasca organitzativa en activitats culturals, esportives i socials, i el Grup Excursionista Serralada per connectar l’esport i la cultura al llarg dels 40 anys de trajectòria de l’entitat.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.