Teresa Jordà reclama que l’aigua sobrant amb la modernització dels Canals d’Urgell es quedi a Catalunya

Aquesta demanda l’ha fet en el marc de la 21a Jornada Reg i Futur organitzada per la comunitat de regants

La consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, reclama un acord perquè l’aigua sobrant amb la modernització del Canal d’Urgell es quedi a Catalunya. Aquests és el darrer obstacle per poder començar a finals d’any les obres de modernització de les primeres 10.000 hectàrees de zona regable, amb un pressupost de 138 milions d’euros per part de la Generalitat de Catalunya.

Jordà traslladarà aquesta demanda la setmana vinent en una reunió amb el Ministeri d’Agricultura i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) on l’acompanyarà el president del Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell.

Aquestes declaracions les han fet en el marc de la 21a Jornada Reg i Futur celebrada aquest matí al Teatre L’Amistat de Mollerussa amb la presència de gairebé 350 persones. Sota el lema “La modernització de regadius. Una necessitat davant l’emergència climàtica.” diversos especialistes han impartit ponències i taules rodones sobre la modernització dels regadius com una necessitat davant de l’emergència climàtica.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.