Territori i Sostenibilitat adjudica a Copisa les obres de la nova estació d’autobusos de Mollerussa

Imatge virtual de la nova estació d’autobusos de Mollerussa.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va adjudicar ahir les obres de la nova estació d’autobusos de Mollerussa que es construirà davant de la del ferrocarril, a la banda nord de les vies del tren. Els treballs, que compten amb un pressupost de 872.000 euros els executarà l’empresa Copisa en un termini de sis mesos.

La previsió és que les obres comencin a principis de 2017, un cop s’hagi enllestit el pas inferior per a vianants -ara en construcció- amb el que es podrà creuar fins la futura terminal des del carrer Prat de la Riba de la ciutat, just al costat de l’estació de tren.

L’estació d’autobusos, que substituirà l’actual que hi ha al centre de la ciutat amb l’objectiu de fomentar la intermodalitat del transport públic interurbà, tindrà una coberta metàl·lica que cobrirà tant la zona d’estacionament dels autocars, com l’espai on s’esperaran els usuaris i l’edifici de serveis.

L’equipament comptarà amb cinc zones habilitades per l’estacionament d’autobusos, quatre a la zona principal i una més d’addicional. A més, també es reservarà tres places d’aparcament per a taxis.

Mentre, les obres del pas soterrat continuen avançant a bon ritme, després que el passat cap de setmana s’instal·lessin els 14 calaixos de formigó sota les vies del tren. Aquests treballs, que compten amb un pressupost de 855.000 euros, han d’estar enllestits el proper mes de desembre.

L’estructura del pas tindrà una longitud de 15,5 metres i 4 d’amplada i estarà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda mitjançant rampes i ascensors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.