Torna el “Casalet de Nadal” de Mollerussa amb servei el dia 21 de desembre

Mollerussa tornarà a tenir el “Casalet de Nadal” organitzat per les AMPA de les 4 escoles de primària de la ciutat. L’activitat lúdica i educativa, dirigida a nens de 3 a 12 anys, tindrà lloc durant els 7 dies laborals del període vacacional de Nadal i s’hi afegirà el dia 21 amb l’objectiu de cobrir el festiu lectiu decretat amb motiu de les eleccions. Una de les principals novetats de la segona edició de serà el servei de menjador.

Les activitats del casal aniran a càrrec dels monitors de Quàlia, que durant la presentació han explicat que amb les diferents activitats es treballaries diferents valors amb un centre d’interès en comú, els camells dels reis mags. a més a més també s’oferirà una sortida al cucalocum  i es promourà un concurs de balcons engalanats de Nadal que seran jutjats pels mateixos participants.

Les famílies interessades podran optar per apuntar els seus infants en dies puntals,  en blocs de 4 dies o bé durant tot els dies que obre el servei. Per la qual cosa, s’ha determinat un tarifari de preus, que en el cas de les famílies que no són sòcies de l’AMPA tindrà un 10% d’increment

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.