Torna el cicle ‘Il·lustres il·lustradors il·lustren’ a Mollerussa per oferir tallers per a infants i per a adults

il·lustradors

  • La programació de tardor adreçada al públic infantil inclou també 5 hores del conte i tres tallers de manualitats amb caràcter solidari

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila organitza aquest octubre la segona edició del cicle Il·lustres il·lustradors il·lustren, que en aquesta ocasió comptarà amb la presència de tàndems de noms reconeguts en el món de la il·lustració com són Xavier Salomó i Meritxell Martí, per una banda, i Lluís Farré i Mercè Canals, per una altra. La presentació d’aquesta segona edició ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, la directora de la biblioteca, Diana Solé, i el bibliotecari, Josep Miquel Varea.

En aquesta ocasió i davant la bona acollida de la primera edició, es repetirà el format adaptat tant per al públic infantil en horari de tarda i a partir dels 7 anys com l’adreçat al públic adult en horari de vespre. La primera cita serà el 9 d’octubre amb el tàndem literari-culinari format per Xavier Salomó i Meritxell Martí que porta per títol Receptes per a una nit de por i la segona està prevista per al 17 d’octubre amb Lluís Farré i Mercè Canals i Fem un pop-up: alcem un castell amb paper i tisora. El cicle es completarà amb el taller d’Urban Sketching: dibuix urbà, que impartirà Solaç dilluns 21 a les 6 de la tarda per als infants i dimecres 23 a la mateixa hora per als adults. Tots els tallers són gratuïts i cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Pel que fa a la programació de tardor per al públic infantil, es segueix mantenint els dimecres a les 6 de la tarda com a dia escollit per a les activitats, les quals inclouen 5 hores del conte i tres tallers de manualitats solidaris amb el Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell. Glòria Arrufat (2 d’octubre), Patricia McGill (31 d’octubre), Pati de Contes (13 de novembre), La Panero (27 de novembre) i la Petita Companyia (11 de desembre) són els professionals que conduiran les hores del conte previstes. Quant als tallers de manualitats, serà Solaç qui els durà a terme els dies 6 i 20 de novembre i el 4 de desembre. La programació es tancarà amb la recollida de les cartes als Reixos per part dels Patges Gregori i Isidori  el 18 de desembre.

D’altra banda, el pròxim dijous dia 26 s’inicia de nou les reunions de treball del Programa Municipi Lector que impulsarà durant 3 dilluns del mes d’octubre el Taller d’eines de narració i relat a càrrec de Carles Alcoy. Es tracta d’un curs de 2 hores de duració en cada sessió, fonamentalment adreçat al professorat i tècnics del món educatiu.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.