Torna el Festiscola’m, el festival al carrer de l’Escola de Música que tindrà lloc aquest divendres

L’objectiu és acostar-se a la ciutadania amb un espectacle en dos escenaris: el Teatre L’Amistat i la plaça Manuel Bertrand

L’Escola Municipal de Música tancarà formalment el curs el pròxim divendres dia 14 amb el festival de música al carrer Festiscola’m, que tornarà a combinar dos escenaris, el Teatre L’Amistat i la plaça de Manuel Bertrand. L’objectiu és portar la música al carrer per arribar a tota la ciutadania. Serà la batucada i la xaranga Xaranguemmm la que connectarà els dos emplaçaments escollits per fer la festa.

L’activitat començarà a dos quarts de 6 al Teatre L’Amistat amb les actuacions dels conjunts corals, de l’Orquestra infantil i la Jove Orquestra i els conjunts de corda i vent. Un cop finalitzat el concert, la xaranga conduirà el públic fins a la plaça de Manuel Bertrand on a un quart de 9 és previst que comenci l’actuació dels conjunts de música moderna i &The Band.

Les activitats de final de curs continuen dilluns amb la Cantata Quin cacau per aquest cau que tindrà lloc a les 6 de la tarda al Teatre L’Amistat. L’actuació, dirigida per Neus Gavarré amb narració de Marc Clotet i Júlia Guerrero, anirà a càrrec dels cors de Sensibilització, Inicial i Elemental i tindrà l’acompanyament musical dels professors Jordi Cubiró (piano), Marta Llona (violoncel), Mateu Ferré (clarinet), Conxa Boyero (violí) i Guillem Vilar (oboè).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.