Torna l’Aula d’Extensió Universitària a Mollerussa amb un programa variat i amb nova seu al Teatre L’Amistat

La inauguració serà el pròxim dilluns amb la conferència sobre cultura de Montse Macià i seguirà de forma gratuïta cada dilluns fins desembre

El Teatre L’Amistat es convertirà a partir del pròxim dia 4 d’octubre en la seu de l’Aula d’Extensió Universitària ‘Guiu Clara’, que van haver d’aturar l’activitat el març de 2020 arran de la pandèmia deixant el curs inacabat. Ara tornen en un altre emplaçament per garantir les mesures de prevenció i amb el programa que va quedar pendent aleshores. Per aquest motiu, les classes de cada dilluns seran gratuïtes fins el desembre per les persones que ja estaven apuntades aleshores i també per aquelles noves que vulguin inscriure’s. Així ho han explicat avui l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, Tere Grañó, qui ha estat acompanyada de Jaume Pons i Dolors Rubí, membres de la junta.

La conferència inaugural, prevista per les 5 de la tarda,  anirà a càrrec de la historiadora de l’Art, Montse Macià, la qual parlarà sobre La cultura, un bé essencial. També hi assistirà l’alcalde de Mollerussa i el vicerector de la Universitat de Lleida, Joan Busqueta.  La resta del programa inclou temàtiques tant diverses com literatura, podologia, filologia, música, paleontologia, sociologia, paisatge, teatre o cinema.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet de la “represa cultural i associativa” que significa la tornada a l’activitat de l’aula universitària mentre que la seva presidenta confia en igualar el nombre d’assistents que hi havia abans de la pandèmia i que arribava a gairebé les 250 persones.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.