Tornaran a dormir fora de casa els veïns desallotjats per l’incendi en un pis del Grup Jaume d’Urgell

Els quinze veïns desallotjats per l’incendi en un pis del Grup Jaume d’Urgell dormiran per quarta nit consecutiva fora dels seus domicilis. Els tècnics han decidit que l’immoble incendiat s’ha de desenrunar i apuntalar per tal de fer-hi una nova inspecció, la qual determinarà si els residents afectats poden tornar o no a les seves cases. En cas afirmatiu, es preveu que ho facin de manera progressiva al llarg d’aquesta setmana, exceptuant però, els inquilins del pis on es va declarar el foc.

En aquest sentit, tots els veïns s’allotgen en cases de familiars o d’amics excepte la veïna de 85 anys amb mobilitat reduïda, que es preveu que passi una altra nit a la residència Can Jaques de Mollerussa per poder ser atesa degudament. Pel que fa a la família que residia al pis incendiat ja ha contactat amb els serveis socials.

Recordar que el foc es va declarar la nit del passat dissabte per un curtcircuit mentre es carregava un patinet elèctric a la quarta planta del bloc E. L’incendi va obligar a desallotjar els quinze veïns que residien en vuit habitatges de l’edifici.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.