Tornen les Nits d’Estiu de Mollerussa amb una trentena d’activitats culturals i esportives

JULIOL FEST

  • La programació s’inicia diumenge amb la Revetlla de Sant Joan i inclou dues festes de promoció comercial com són l’Open Night i el JuliolFest

Les Nits d’Estiu de Mollerussa, el cicle d’activitats de Mollerussa per aquesta època estiuenca, encetarà programació aquest diumenge a partir de les 8 del vespre amb l’arribada de la Flama del Canigó per encendre les fogueres de la Revetlla de Sant Joan, que a Mollerussa estarà un any més organitzada per la Colla dels 50, i també el Correbars 2019 que arriba a la seva sisena edició de la mà del Jovent de Mollerussa. Les prop d’una trentena d’activitats programades, que inclouen música, teatre, cinema, sardanes i descoberta de la natura, es duran a terme els mes de juny, juliol i també a l’agost i també inclouen dues festes de promoció comercial com són l’Open Night, que es farà divendres dia 28 de juny, i el JuliolFest que tindrà lloc durant dos dies, el 26 i el 27 de juliol, en horari de tarda-nit.

Entre les activitats que més públic reuneix, hi ha també la Caminada a la llum de la lluna, que es farà divendres 5 de juliol. També en el tema esportiu, destaca la cursa vertical i solidària Fita Alta Madness, que G.E.Serralada organitza dissabte 6 de juliol, així com també el Mollerussa Night 3×3 Bàsquet, que el CBMollerussa ha preparat pel dissabte 20 de juliol.

Pel que fa a les activitats de descoberta de la natura, hi ha la Posta de Sol al pa amb tomata que es farà diumenge 29 de juny al Parc de la Serra de la mà de Boira Experience i, com a novetat, la Nit d’astronomia, que tindrà lloc el 20 de juliol al Salt del Duran, organitzat pels Amics i amigues de la Banqueta.

Dissabte 29 tindrà lloc la 11a edició del Concurs de Música de Cambra per a Joves Intèrprets al Centre Cultural i també es repetirà el Cicle Músics a l’Ombra, amb la que la Colla dels 50 i +  vol donar protagonisme a músics locals oferint-los un espai de projecció. Els concerts d’aquest cicle, que es farà als jardins de la Casa Canal, seran divendres 12 de juliol, divendres 2 d’agost i divendres 9 d’agost. A banda també, hi haurà concerts de l’Orfeó Renaixença (dissabte 13 de juliol), de la Coral Ressò de l’Albada (19 de juliol), de la Cobla Sant Jordi de Barcelona (27 de juliol) i de la Coral Veus del Pla (3 d’agost). Les sardanes a la fresca, que es faran al carrer de la Ciutat de Lleida, també seran protagonistes els dies 11i 18 de juliol i l’1 i el 8 d’agost.

Altres activitats programades són la projecció de la pel·lícula 7 raons per fugir, dins el Cicle de Cinema Gaudí (29 de juny) i la representació de l’obra de teatre La Rambla de les flors, de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de la Cia. El Celler d’Espectacles (6 de juliol)

Podeu consultar la programació íntegra de les Nits d’Estiu de Mollerussa AQUÍ o a www.mollerussa.cat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.