Tot a punt per al Mon Amour Mollerussa Summer Festival

Horaris actuacions grups

A falta d’una setmana per al Mon Amour Mollerussa Summer Festival 2018 des de l’organització ja es té tot a punt per a l’esdeveniment. Presentat com a festival de gran format, amb un cartell estel·lar amb l’actuació de fins a 16 formacions musicals, la convocatòria s’erigeix també com el primer esdeveniment d’aquest tipus de la temporada d’estiu, una data que es va triar per “estratègica”, i amb què es dona resposta a una “demanda d’oci a la ciutat”, segons Marc Solsona, alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, entitat organitzadora.

El festival, que se celebrarà al Parc de la Serra els dies 22 i 23 de juny i que comptarà amb dos escenaris, ja ha tancat els horaris de les actuacions amb noms de renom per als dos dies. Així, el popular artista Macaco, amb la seva barreja de reggae, rumba i altres sons llatins, actuarà a Mollerussa divendres dia 22 a les 23 hores, mentre que l’internacional Marky Ramone, altra de les actuacions més esperades, ho farà el mateix dia a partir de les 2 de la matinada. Els concerts arrencaran a les 6 de la tarda, tant divendres com dissabte, i s’allargaran fins a 6 del matí.

Divendres a la tarda, el festival tindrà caire lleidatà amb les actuacions de David Esterri, conegut artísticament com Lo Pardal Roquer, i que serà l’encarregat d’obrir el festival a les 6 de la tarda, seguit de l’actuació del grup de reggae pop Koers, a les 8, per continuar amb la festa que aportaran els 4 joves integrants de Fa1na. A les 11 està previst el concert de Macaco, que donarà pas al grup de rock català Brams, i, sobre les 2 de la matinada, pujarà a l’escenari Marky Ramone. Seguirà la nit amb el ritme i les versions del grup Allioli i tancarà el DJ Monka, amb un set basat en música de diferents gèneres.

Pel que fa al dissabte, obrirà el cantautor Cesk Freixas, mentre que ja a les 8 el públic podrà gaudir d’una de les actuacions més destacades amb Els Amics de les Arts i el seu nou disc Un estrany poder. Agafarà el relleu el grup de música pop-folk Sense Sal i, cap a les 11 de la nit, arribarà la cantant i compositora Amparanoia, caracteritzada per la seva valentia i alegria a l’hora de barrejar diferents tipus de sons i fer de les seves lletres una alegre protesta. La nit seguirà amb Xeic!, un grup que neix a la vora de l’Ebre però que estén les seves arrels de nord a sud i d’est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. A les 2 de la matinada serà el torn de la banda de punk espanyola Boikot, un altre dels caps de cartell del festival, i que es caracteritza pel compromís social i el missatge polític explícit a les seves cançons. Tancaran la nit i el festival el grup lleidatà de versions La Cosa Nostra i el DJ Sendo, punxant estils de la millor rumba catalana, remesclada amb reggae, ska, calypso, salsa, ritmes balkanics, i també ritmes electrònics com el drum and bass i dubsteps, entre altres.

Aparcament i servei de bus

A part de les actuacions musicals, des de l’organització ja s’han tancat també d’altres temes per al desenvolupament del festival com són l’aparcament o una línia d’autobusos entre la ciutat i el Parc de La Serra.

Pel que fa a l’aparcament s’habilitarà per a aquest ús una finca de 2,5 hectàrees al mateix Parc de la Serra, just davant de la zona de festival, i on podran aparcar de forma gratuïta els assistents. Recordar que el Recinte del Festival compta a més amb zona d’acampada a la qual es tindrà accés de forma també gratuïta amb l’entrada.

Pel que fa al servei de bus estarà en funcionament tant divendres com dissabte en horari de les 11:30 a les 7 del matí i el seu ús serà gratuït. El punt per agafar-lo a la ciutat serà la parada d’autobús de la carretera de Torregrossa i la freqüència serà de cada 30 minuts, aproximadament.

El festival està organitzat per Fira de Mollerussa amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Lleida, l’Ara Lleida i Segueix la festa, mentre que la producció va a càrrec de la firma Subirós.

Un dels objectius que es marca el festival és arribar a “tots els públics, edats i gustos de música”, segons va posar de manifest el promotor artístic Enric Subirós fa un mes en el marc de la presentació del certamen. Amb aquest objectiu, l’esdeveniment ofereix un cartell plural apostant d’una banda per grups de primera línia de Lleida i Catalunya però també per cantautors i artistes inclús internacionals com Marky Ramone.

Els interessats en més informació i/o comprar la seva entrada per assistir al festival ho poden fer a través del web www.monamour.cat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.