Tot a punt per construir el nou cementiri del Palau

El cementiri del Palau d'Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d'Anglesola.

El cementiri del Palau d’Anglesola. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat el contracte de l’ampliació del cementiri municipal a l’empresa GARROFÉ SAU per un import de 150.283 €, IVA inclòs, amb subjecció als plecs de clàusules administratives i tècniques aprovades. La Junta de Govern també ha assignat la direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut de l’obra als Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

El projecte d’ampliació del cementiri inclou la construcció d’una tanca perimetral amb xapa tipus “corten” per donar-li una estètica més moderna, així com el traçat interior de carrers, la xarxa de desguàs, i els espais enjardinats. Aquestes actuacions suposaran l’addició de més de 2.000 m2 de recinte tancat, que comunicarà directament amb el recinte actual. Igualment, es condicionarà un espai d’aparcament d’uns 1.800 m2 davant del nou recinte, una actuació molt esperada ja que actualment els vehicles han de deixar-se a les vores de la carretera que va al Poal, amb els inconvenients i riscs que això suposa.

Com a millores incloses a l’oferta de l’empresa guanyadora del concurs es duran a terme l’enjardinament i la instal•lació de reg. Igualment, s’ha ampliat la garantia de les obres a quatre anys.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que al concurs s’hi han presentat, dintre del termini fixat de licitació pública, tres empreses del sector de la construcció. “Un cop s’han efectuat tots els tràmits reglamentaris per a la correcta tramitació de l’expedient de contractació, respecte a la concurrència i publicitat, la Junta de Govern de l’Ajuntament ha adjudicat el contracte d’obres a l’empresa GARROFÉ SAU ja que ha estat l’oferta econòmicament més avantatjosa per l’Ajuntament”, descriu Messeguer.

L’alcaldessa recorda que el nou recinte es construirà en una finca confrontant situada al costat nord-oest del cementiri actual, la qual va ser adquirida per la corporació municipal al final de la passada legislatura. “L’ampliació de l’actual cementiri és una de les actuacions més importants que tenia projectades aquest Ajuntament i que estava dins el programa del grup municipal de CiU”, apunta Meseguer

Aquestes actuacions es duran a terme amb càrrec als pressupostos municipals vigents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.