Tot a punt per iniciar la construcció del Parc de Salut del Palau

parc2L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat les obres corresponents al futur parc de salut i mobilitat, que es construirà en una parcel·la municipal ubicada entre el carrer Hospitalet i el carrer Pouet, just davant el polígon industrial.

La parcel·la municipal, d’uns 7.000 metres quadrats, es destinarà a una zona d’oci on la gent de totes les edats podrà practicar l’esport a l’aire lliure, amb una zona destinada a l’activitat física que comptarà amb un circuit circular. Igualment, hi haurà una zona d’activitats d’ “skate” per al jovent. Més endavant, s’hi instal·laran diversos elements destinats a que els habitants de la població puguin dur a terme exercicis gimnàstics.

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Mases SL, mitjançant un contracte menor per raó de la quantia, per un import total de 57.434 euros, IVA inclòs. El pla d’actuació ha estat redactat pels serveis tècnics del Consell Comarcal.

Bati Pou, regidor d’Esports del Palau, explica que amb aquesta nova instal·lació, el consistori vol fomentar l’esport i una manera de viure més saludable entre els veïns del municipi.  “Amb el Parc de Salut el Palau amplia la seva oferta lúdico-esportiva amb una zona a l’aire lliure que s’afegeix a les instal·lacions ja existents, com són el poliesportiu, el camp d’esports municipal, les piscines i la pista adjacent a aquestes”, explica Pou.

Segons el regidor “l’obra que ara s’ha adjudicat contribuirà a millorar la qualitat de vida d’un municipi que, a més de les instal·lacions esportives, compta amb nombroses zones verdes per passejar i gaudir de l’aire lliure”, descriu Pou.

Aquestes despeses aniran a càrrec de la partida corresponent del pressupost de despeses vigent i està inclosa dins el Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2017, la qual compta amb una subvenció pel total de la inversió.

Es preveu que les obres comencin aquesta mateixa setmana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.