Tot a punt per iniciar les obres de la nova estació d’autobusos de Mollerussa

Les obres de la nova estació d’autobusos de Mollerussa s’iniciaran en breu un cop s’ha obtingut, aquesta mateixa setmana, l’autorització d’Adif que possibilita que es puguin dur a terme els treballs en aquesta zona. Una actuació que és posterior a la del pas inferior, ja totalment acabat després que aquest divendres finalitzés la instal·lació d’aquestes portes, i que es començarà a fer servir a l’estiu, quan ja estarà en marxa la nova terminal.

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha fet aquest anunci a Miralcamp, on ha assistit a la Festa de les Cassoles. Josep Rull ha posat com a exemple aquesta celebració, on s’hi aboca tot el poble, per dir que els municipis petits són els que aguanten l’Estat del benestar i que per tant no té sentir que s’hagi plantejat suprimir-los. El conseller ha pogut veure de primera mà l’elaboració d’aquest plat que després han tastat centenars de persones.

La Festa de les Cassoles ha coincidit amb el Carnaval, que a la localitat s’ha celebrat estrenat una nova cursa de cotxes bojos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.