Tres empreses familiars lleidatanes presenten un vinagre de poma de Lleida amb mel de lavanda 100% ecològic

Tres empreses familiars lleidatanes presenten un vinagre de poma de Lleida amb mel de lavanda 100% ecològic. Aquest nou producte neix amb la intenció de posar en valor els productes de proximitat de les Terres de Lleida.

La iniciativa de la mà de l’empresa centenària de Mollerussa Vinagres Badia, l’empresa d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany amb cinc generacions d’història i l’empresa familiar pionera en alimentació ecològica Cal Valls de Vilanova de Bellpuig. El vinagre amb ADN 100% lleidatà i de producció ecològica és fruit de la unió del talent d’aquestes tres empreses i els seus productes de proximitat.

Es tracta d’una aposta per un vinagre natural sense filtrar ni pasteuritzar que incorpora la mare del vinagre i està elaborat amb suc de poma ecològica de la plana de Lleida i amb mel de lavanda de cultiu ecològic molt seleccionada. La filosofia del vinagre és la de mostrar la naturalitat que s’aconsegueix treballant productes de proximitat, ja que un cop collida la poma se n’extreu el suc i immediatament es porta a la vinagreria, situada a 4 quilòmetres i allí es fa la mescla amb la mel de lavanda.


Informa: Redacció / Foto: CB

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.