Tres joves de Mollerussa impulsen el projecte ‘Maricón’ per combatre la LGBTI-fòbia

Es tracta d’un taller que ofereixen als centres escolars de Secundària per ajudar a reflexionar sobre les identitats sexuals

L’Oficina Jove ha acollit aquest matí la presentació del projecte ‘Maricón’, una iniciativa impulsada per tres joves de la ciutat amb l’objectiu de combatre les conductes LGBTI-fòbiques. Es tracta d’un taller que pretén posar en relleu els estereotips que tenen els joves en vers el col·lectiu LGBTI.

‘Maricón’ és una dinàmica d’una hora de durada en la qual es treballen diferents conceptes relacionals amb les identitats sexuals i les relacions sexoafectives dels joves sota un títol intencionadament provocatiu. Les impulsores del projecte actualment són les dinamitzadores d’aquest taller pensat per alumnes de 12 a 16 anys.

Una dinàmica que formarà part del catàleg de serveis que ofereix el Pla Educatiu d’Entorn per afavorir la seguretat en els entorns escolar. Aquest projecte està impulsat des del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa i l’Oficina Jove del Pla d’Urgell juntament amb l’entitat Colors de Ponent i la regidoria d’Igualtat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.