Tres minuts bojos priven el CFJ Mollerussa de vèncer a la UD Viladecans (3-3)

Mollerussa i Viladecans han empatat a tres gols en un partit apassionant que ha complert totes les expectatives que havia generat.

Tot i un primer avís del jugador local Xavier Puiggròs en el minut 5 de partit, el Mollerussa no s’ha sentit còmode en cap moment de la primera part davant la pressió desplegada pel Viladecans. El qual, també ha generat perill en el joc d’estratègia, i en les segones jugades, d’on ha tret profit per avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Josep Maria Marcè en el minut 27 de joc. Lluny de replegar-se, l’equip del Baix Llobregat ha buscat amb insistència el segon gol, i ha estat a punt d’aconseguir-lo en el minut 34, quan a la sortida d’un córner, el remat de cap de Marcè ha acariciat el pal de la porteria defensada per Joan Marc. Així mateix, tres minuts més tard, Erik Pérez ha estavellat a la fusta el seu llançament de falta.

Tanmateix els del Pla d’Urgell han sobreviscut al vendaval rival, i en una centrada d’Álvaro Muñoz a tocar del descans, l’àrbitre ha senyalat un penal a favor del conjunt mollerussenc després que la pilota impactés en les mans d’un defensor del Viladecans. Xavier Puiggròs no ha fallat des dels onze metres i establit les taules a l’electrònic just abans de la mitja part.

A la represa, el Mollerussa ha tret tot el seu caràcter, i complida l’hora de partit, Puiggròs ha sigut el més murri en aprofitar una acció embolicada dins de l’àrea visitant i col·locar el seu equip per davant. Sis minuts més tard el Viladecans ha tingut l’empat a tocar l’empat, però en l’acció següent, Álvaro Muñoz ha fet vibrar el Municipal de Mollerussa amb una esplèndida vaselina que ha fet pujar el 3-1 al marcador.

Això ha obligat al tècnic visitant, Raul Paje a moure la banqueta. Els canvis han aconseguit l’efecte desitjat, i a poc a poc el Viladecans s’ha instal·lat en l’àrea mollerussenca fins que en el minut 87 Ferran Vega ha escurçat distàncies, i només dos minuts més tard, Ivan García ha establit el definitiu empat a tres. En els 5 minuts d’afegit, el resultat ja no s’ha mogut més, i el visitant Roger García ha sigut expulsat.

Amb aquest resultat, el Mollerussa se situa en tercera posició amb 25 punts, els mateixos que el Manresa, que ara és segon, i que el Viladecans, que es manté líder.

Informa: Ignasi Gómez