Tres projectes per escollir la modernització del parc municipal

Els projectes seleccionats, d’arquitectes de Tarragona, Madrid i Mallorca, proposen convertir en un passeig el carrer interior de parc

L’Ajuntament de Mollerussa ha presentat aquest matí les tres propostes guanyadores del concurs d’idees per reformar el parc municipal. ‘Para, respira, gaudeix’, de l’equip Paisarquitectures de Tarragona; Ágora, del madrileny Emilio Díaz; i Vores, del mallorquí Antoni Prat han estat els treballs escollits entre les set propostes rebudes, prevalent els criteris d’accessibilitat i polivalència dels diferents usos.

El jurat, format per professionals del territori, destaca també que les tres propostes coincideixen en la “vianalització” de l’eix que connecta la carretera de Miralcamp amb el carrer Tarragona per l’interior del parc.
Entre els projectes finalistes, premiats amb mil euros cadascun, la ciutadania escollirà el guanyador per mitjà d’un procés participatiu que iniciarà el març del 2024.

El projecte executiu podrà incloure també idees dels altres projectes així com les propostes que van fer arribar al consistori els Consells de Participació Infantil i Adolescent.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.