Tres punts més pel CFJ Mollerussa per continuar somiant

Els blanc-i-blaus van vencer per 4 a 3 al Gavà amb un control total del joc però patint al tram final

Partit boig el que es va viure al Camp Municipal la tarda de diumenge. El CFJ Mollerussa va mostrar la seva millor cara d’inici, i en només 15 minuts ja guanyava per 3-0 davant el Gavà amb una clara sensació de superioritat. El primer, obra d’Albert Delgado al minut 7 amb assistència d’Adri Fernández, qui de seguit va posar el 2-0 amb aquest xut creuat des de fora de l’àrea. El bon moment de forma del set local es va fer notar un altre cop, només quatre minuts després, amb una gran passada per a Jofre Graells qui va marcar el tercer pels locals.

Aquesta pífia d’Adri Fernández va suposar el 3-1 a l’electrònic, però la festa futbolera era grossa a la capital del Pla d’Urgell i només un minut després, de nou Adri tornava a perforar la porteria rival per situar el 4-1 al minut 37.

Amb la feina feta al descans, els mollerussencs van baixar revolucions i en aquesta tessitura, els visitants van reduir distàncies al marcador fins al punt de fer perillar els tres punts per al Mollerussa. El 4 a 3 final reflectia una entretinguda tarda de futbol i una muntanya russa protagonitzada per dos equips amb dos objectius clarament oposats.

Aquests tres punts mantenen als blanc-i-blaus en la lluita per la primera plaça del grup tot i la victòria ‘in-extremis’ de La Rapitenca, els quals mantenen els cinc punts de diferència a la classificació quedant dues jornades per disputar-se.

Informa: Gerard Díaz Tribó i Oriol Gordillo Laboreo