Tret de sortida de l’11a edició de la gimcana ‘Ai, quin disbarat!’

La gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa està organitzada per Mollerussa Comercial i el Servei Comarcal de Català del Pla d’Urgell

La gimcana ‘Ai, quin disbarat!’ d’enguany pren com a base frases que conscienciïn el públic de la importància de tenir una llengua pròpia i d’usar-la sempre. Tots els aparadors dels 16 establiments participants una sèrie de frases relacionades amb la llengua, i en cadascuna hi haurà un error ortogràfic.

Els cartells estaran penjats als aparadors des del dia 13 de març fins al 12 d’abril. Durant aquest període els establiments donaran butlletes a qui ho desitgi i a les escoles es repartiran directament als infants de cicle superior.

L’objectiu de la gimcana és resseguir les botigues participants, apuntar-hi l’errada que trobaran al cartell i corregir-la a la butlleta. Aquells que facin un mínim de 14 encerts entraran al concurs. El lliurament de premis es farà el 21 d’abril, a les escoles per als alumnes i al Consell Comarcal per al públic en general.

Mollerussa Comercial lliurarà quatre targetes regal de 25 Molleuros cadascuna als guanyadors d’entre el públic en general, un val de 50 Molleuros per a cadascuna de les escoles participants i dos vals de 25 Molleuros als guanyadors de cada escola (un alumne de 5è i un de 6è).


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.