Turisme del Pla d’Urgell va atendre més de 2.800 consultes i visites l’any 2019

Casacanal1

  • L’oferta turística del Pla d’Urgell es promocionarà a FITUR Madrid aquesta setmana

L’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pla d’Urgell,  ubicada a Mollerussa, va fer més de 2.800 atencions (entre consultes i visites guiades a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell) l’any 2019. Del total d’atencions i visites, més de 400 van ser a través del forfet turístic, que ofereix al visitant la possibilitat de combinar visites a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, al Museu de Vestits de Paper i a l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

El forfet té dues modalitats: una primera que, al preu de 5 euros, ofereix la visita guiada al Museu de Vestits de Paper i l’Espai Cultural, i una segona que per 7 euros inclou també l’estany. Acollir-se a un d’aquest packs suposa un estalvi de prop del 30% del preu original de les entrades de cada equipament.

WhatsApp Image 2020-01-22 at 12.48.11

Per tal de promocionar el Pla d’Urgell com a destinació d’interior, aquesta setmana el Consell Comarcal serà present a la Fira Internacional de Turisme FITUR a Madrid, que començarà dimecres i fins diumenge. La participació s’ha articulat a través de l’estand Catalunya i de la col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.


Informa: Redacció / Imatge: CCPU/L.H.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.