Uceda presenta a Mollerussa una llei per tornar els deutes amb un pla adaptat als ingressos

Uceda conversant amb els paradistes del mercat setmanal de Mollerussa

El cap de llista de Ciutadans (C’s) Lleida al Congrés dels Diputats, Óscar Uceda, ha presentat avui la “Llei de la segona oportunitat” en una de les carpes informatives que Ciutadans ha instal·lat a Mollerussa. “Promovem una mesura que permeti a totes aquelles persones que es van endeutar en els pitjors anys de la crisi econòmica tornar els diners que van demanar”, a través d’ “un pla de pagaments de cinc anys amb quotes assumibles i raonables, i adaptades als ingressos actuals dels afectats”, ha matisat Uceda.

“Des de Ciutadans volem ajudar i donar una segona oportunitat als milers d’espanyols que acumulen deutes amb l’administració pública i la banca”, ha explicat el candidat de C’s Lleida davant un grup de simpatitzants. I ha recordat que “la majoria d’afectats són famílies, treballadors, autònoms i proveïdors, que es van endeutar per la fallida de les seves empreses o per la pèrdues dels seus habitatges”.

Uceda ha assegurat que “un cop passat el període de cinc anys, es podrà apel·lar fins i tot a la condonació total del deute”. Així mateix, ha afegit que “Ciutadans també proposa que la valoració de l’execució hipotecària sigui del 100% de la taxació i no del 70% com està establert”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.